Tâlhar, reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti

talharie

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani care a tâlhărit o femeie pe strada Brândușa din municipiu. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Duminică, 31 iulie, în jurul orei 18.30, o femeie de 35 din Satu Mare a sesizat poliţia, despre faptul că a fost victima unei tâlhării. Ea a relatat că în timp ce se deplasa pe strada Brândușa din municipiul Satu Mare, o persoană necunoscută i-a smuls portmoneul în care avea acte personale si suma de 180 de lei.

Întrucât în momentul comiterii faptei victima a alertat și publicul din zonă, intervenția promptă a cetățenilor a făcut posibilă identificarea imediată de către patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare a principalului bănuit în comiterea tâlhăriei.

Astfel, a fost identificat ca bănuit în comiterea infracțiunii, L. H. de 20 de ani din Satu Mare, de la care a fost recuperat prejudiciul cauzat și ulterior restituit părții vătămate.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii de investigații criminale, sub aspectul săvârșirii de către tânăr a infracțiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.