Sătmăreanca săptămânii – Claudia Hreniuc

Vrei să apari la rubrica Sătmăreanca Săptămânii? Trimite-ne un mesaj pe Facebook (https://www.facebook.com/satmareanul/) sau un email la satmareanul@gmail.com.
claudia-hreniuc13claudia-hreniuc14claudia-hreniuc15claudia-hreniuc16claudia-hreniuc17claudia-hreniuc9claudia-hreniuc3claudia-hreniuc2claudia-hreniuc1claudia-hreniuc4claudia-hreniuc8claudia-hreniuc7claudia-hreniuc6claudia-hreniuc18

Sătmăreanul: Cine este Claudia Hreniuc?
Claudia Hreniuc este o persoana simpla, vesela, optimista, mereu cu zâmbetul pe buze si pregătită zi de zi sa înfrunte provocările vieții.

Povesteste-ne putin despre pasiunile si hobby-urile tale
Sunt pasionata de munca mea. Sunt asistent medical, imi place sa ajut oameni pentru ca nimic nu se compara cu satisfacția pe care o simti cand stii ca ai ajutat un om bolnav care in acel moment si-a pus toată încrederea in tine. O alta pasiune este fotografia. Imi place sa pozez iar rezultatul imi da o anumită stare de bine si încredere in mine. In timpul liber ma delectez cu câte o carte buna.

La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?
Cand spun Satu Mare primul lucru care imi trece prin minte este cuvantul “Acasa”. Satu Mare este locul unde m-am născut, unde am crescut si unde imi clădesc viața pas cu pas.
Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?
Imi place tocmai ceea ce poate unora le displace si anume faptul ca este un oras mic si liniștit.

Ce îţi displace cel mai mult?
Nu imi displace ceva anume; nu vreau sa o dau pe latura politica sau alte chestii de genul acesta, sunt conștienta ca sunt multe de schimbat la oras sau ca ar fi mult mai bine ca orașul sa fie dezvoltat din toate punctele de vedere dar asta nu se poate schimba de pe o zi pe alta . Imi displace mai mult concepțiile oamneilor de aici dar m-am obisnuit cu acest aspect.
Dacă ar fi să poţi să locuieşti oriunde în lume ce ţară ai alege şi de ce?
Nu m-am gândit niciodată sa plec din tara mea. Sunt o luptătoare si ma zbat in fiecare zi sa duc un trai bun si sa nu fiu nevoită sa plec peste hotare dar de dragul întrebării tale, daca ar fi sa locuiesc in alta tara aceea ar fi Italia. Mama mea locuiește de multi ani acolo si vizitând-o des am prins drag de locurile si oamenii acestei tari.
Dacă într-o zi ai prinde peştişorul de aur ce i-ai cere?
Nu stiu… Probabil i-as cere doar sănătate si putere de munca; stiu ca poate suna ipocrit dar eu doar de aceste lucruri am nevoie pentru a răzbi in viața.
Cartea preferata: “Îngeri si demoni ” scrisă de Dan Brown
Melodia preferata:  evident Celine Dion – My heart will go on
Filmul preferat: fiind o fire mai romantica ” Titanic ” a fost si va ramane filmul meu preferat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.