Kereskenyi Gabor a repartizat locuințele ANL de pe Poligonului (Foto&video)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, împreună cu viceprimarul Doina Feher au înmânat azi, 29 iulie, cheile apartamentelor din două blocuri ANL situate pe strada Poligonului, unui număr de 49 de familii.

„Este o investiție începută în anul 2008. Mă bucut că în sfârșit s-a finalizat o parte din această investiție. Este vorba de trei corpuri de clădire, 75 de locuințe din care 49 revine Primăriei municipiului Satru Mare, care v-au fost repartizate în acest an, o repartiție însușită și de către Consiliul Local. Este o listă de priorități pe care o vom afișa și pe site-ul municipiului Satu Mare, urmând ca în fiecare an, în luna februarie, să se facă o reactualizare a listei, în funcție de punctajul solicitanților mai poate suferi modificpări acea listă. În momentul de față, noi suntem pregătiți să vă dăm cheile pentru cele 49 de locuințe. Eu în numele Primăriei, în numele Consiliului Local, și bineînțeles, în numele meu personal vă doresc multă sănătate și să folosiți aceste locuințe conform destinației. O să mai lucrăm la gazonare, mai sunt niște lucrări din partea municipiului care vor trebui făcute, dar consider că am reușit, cât de cât, să ținem pasul și să terminăm această investiție în parametri normali”, a declarat Kereskenyi Gabor.

De asemenea, primarul municipiului Satu Mare i-a avertizat pe noii locatari că nu mai vrea să vadă rău platnici.

„Nu vrem să vedem rău platnici, să fiți la zi cu chiria și cu utilitățile, că altfel va fi bai. Va fi bai și după aceea bye-bye”, spune edilul.
Restul de 26 de apartamente din cel de-al treilea bloc de pe Poligonului, revine MApN.

În cele două blocuri ale căror locuințe au fost predate astăzi sunt 22 de garsoniere și 27 de apartamente cu câte două camere.

anl1

anl2

anl3

anl4

anl5

anl6

anl7

anl8

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.