Kereskenyi Gabor către Dan Băbuț: „Unde sunt banii?”

DSC_0564

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor l-a criticat azi, 28 iulie pe fostul președinte al Olimpiei, Dan Băbuț, pentru declarațiile făcute în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri (27 iulie), cu privire la situația financiară a clubului. Mai mult decât atât, edilul a subliniat faptul că declarațiile lui Băbuț sunt mincinoase, numindu-l pe acesta, dar și pe cei din fosta conducere a clubului, ca fiind groparii fotbalului sătmărean.

„Avem raportul de audit care s-a desfăşura la clubul sportiv FC Olimpia Satu Mare din care reiese negru pe alb care este datoria clubului în momentul de faţă, la 30 iunie 2016, a fost de 960.059,17 lei. Cetăţeanul Dan Băbuţ a reuşit să facă această performanţă, să cheltuie două milioane de lei în patru luni de zile … Bineînţeles, fiecare trebuie să suporte consecinţele acelui management defectuos care a avut loc la acest club”, a declarat Kereskenyi.

De asemenea, edilul îl critică pe fostul președinte de la Olimpia că a susținut o conferință de presă la o oră la care acesta trebuia să fie la serviciu.

„Cum poate un individ care este contabil în această clădire, într-o instituţie publică, în orele de lucru, când are seriviciu aici, la Direcţia de cultură, să meargă la ora unu să susţină conferinţă de presă, în ce calitate? Vă rog stimaţi reprezentanţi mass media, este şi responsabilitatea dvs. să puneţi nişte întrebări la aceşti oameni. Vă sugerez o întrebare: unde sunt banii?”, a mai subliniat edilul municipiului Satu Mare.

Un Comentariu la "Kereskenyi Gabor către Dan Băbuț: „Unde sunt banii?”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.