Sătmărenii, invitați să-și ia ajutoarele alimentare de la UE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sătmărenii care sunt înscriși pe listele beneficiarilor alimentelor comunitare sunt invitați să-și ridice produsele de la depozitul de pe strada Jiului din municipiul reședință de județ.

Directorul SPAS Satu Mare, Doina Văsuț spune că din cei 6.608 beneficiari aflați pe liste, doar 3.500 s-au prezentat până în prezent după pachetele de la UE.

Pe lângă aceștia mai sunt așteptați și alți 3.000 de sătmăreni, care au un venit de până la 450 de lei/persoană.

Pentru a putea beneficia de produse alimentare persoanele singure sau membrii familiilor vor întocmi un dosar care să va cuprinde următoarele documente: copii ale cărţilor/buletinelor de identitate pentru membrii familiei; copii certificate de naştere copii; certificat de căsătorie; adeverinţă de venit cuprinzând salariul net din luna anterioară depunerii cererii; alte acte care atestă venitul net realizat în luna anterioară depunerii cererii: taloane cupoane alocaţii, indemnizaţii, etc.

În condițiile rămânerii unui excedent de produse alimentare după distribuirea pentru persoanele aflate pe listele inițiale și pentru categoria nouă de beneficiari, acesta va fi distribuit pe liste suplimentare beneficiarilor care figurează pe lista inițială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.