Promovabilitate de 71,88% la examenul de titularizare în județul Satu Mare

titularizare

Procentul de promovabilitate la examenul de titularizare din acest an la nivelul judeţului Satu Mare este de 71,88%, reiese din rezultatele afișate azi, 27 iulie.

Situaţia, pe tranşe de medii, în județul Satu Mare se prezintă astfel: 88 de candidaţi cu note mai mici decât 5; 103 candidaţi cu note mai mari decât 5 şi mai mici decât 7; 122 de candidaţi cu note mai mari decât 7.

Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2016-2017.

Reamintim că în judeţul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 809 posturi didactice/catedre. Dintre acestea, 427 sunt catedre incomplete (fracţiuni de normă), iar 382 sunt posturi didactice/catedre complete.

Dintre posturile complete, 324 sunt publicate pentru angajare pe perioadă determinată (netitularizabile) şi 58 sunt publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile).

Candidaţii nemulţumiţi de notele obținute la titularizare pot depune contestaţii la inspectoratul şcolar, azi, până la ora 21.00 şi joi, 28 iulie, în intervalul orar 09.00-15.00.

Rezultatele finale se vor afişa în data de 3 august 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.