Mister Transilvania 2016 va fi organizat la Satu Mare

Mister

Au început înscrierile la castingul online pentru Mister Transilvania, competiție care reprezintă o adevărată rampă de lansare pentru tinerii care aspiră la o carieră în industria modei. Evenimentul ce va avea loc la începutul lunii septembrie în municipiul Satu Mare, este organizat de Szelenyi Gabriella Events, în colaborare cu MissTv România.

În cadrul evenimentului se vor acorda și premii surpriză, toate acestea fiind marca înregistrată MissTv România.

Tinerii care doresc să participe la această competiție trebuie să întrunească următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani; înălțime minimă 1.80 metri; aspect fizic plăcut; dorința de afirmare; să aibă domiciului pe raza Regiunii Transilvania; candidații pot fi atât cu experiență în lumea modelingului cât și fără experiență.

Cei care doresc să se afirme în lumea modei sunt invitați să se înscrie pe adresa de e-mail sas.gabriella@yahoo.com sau pe Facebook Mister Transilvania 2016 cu următoarele detalii: nume, prenume, oraș, vârsta, număr de telefon, înălțime, greutate, vârsta și minim două poze recente.

Organizatorii anunță prezența unor personalități celebre a showbiz-ului românesc la Mister Transilvania 2016, a căror nume vor fi dezvăluite în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.