Laura Bretan a făcut spectacol la „America’s Got Talent” (Video)

Laura Bretan

Laura Bretan, adolescenta care a uimit o țară întreagă la „Românii au talent”, câștigând în acest an marele premiul al competiției, a făcut marți (26 iulie) seara furori și în semifinalele „America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei. Vă reamintim că Laura Bretan are origini sătmărene, tatăl acesteia, Petru Bretan, este din localitatea Vama, iar mama, Rahela, din Hațeg.

În semifinalele show-ului de talente din SUA, Laura a interpretat piesa de „The Prayer”, jurații copleșind-o cu cuvinte de laudă care au făcut-o pe tânără să plângă de emoții.
„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică …Tremur”, i-a spus Mel B., jurata care i-a dat butonul de aur, precizându-i încă o dată că l-a meritat pe deplin.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell.

„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună … Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

Mai mult decât atât, publicații din Franța, Norvegia, Italia, Spania, Israel sau Argentina au doar cuvinte de laudă la vocea incredibilă a Laurei.

„Maria Callas trăiește”, au scris și internauții, imediat pe rețelele de socializare.

Mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA în 1991, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut în America în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelfia din Chicago. Laura s-a născut pe 7 aprilie 2002 în Chicago.

Fetița mai are o soră, Estera în vârstă de 10 ani și un frate, Petru, de 9 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.