Serviciul Uber va ajunge în august la Cluj-Napoca

Uber

Serviciul Uber va ajunge la începutul lunii august la Cluj-Napoca, acesta fiind al doilea oraş din România, după Bucureşti. Mii de clujeni au descărcat deja aplicaţia cu ajutorul căreia pot comanda o cursă la atingerea unui buton pe telefon.

„Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august. Aplicaţia Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la şoferi care îşi doresc să devină parteneri Uber. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Nicoleta Schroeder, director general Uber România.

Uber este o aplicaţie de mobil care pune în legătură pasageri cu şoferi parteneri. Pentru pasageri, e un serviciu simplu: apeşi un buton pe telefonul mobil şi chemi o maşină care te duce la destinaţie sigur, fără numerar, fără bacşiş. Pentru şoferi e o oportunitate economică flexibilă”, au precizat sursele citate.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul de a rezolva o problema simplă – cum poţi comanda o cursă la atingerea
unui buton, misiunea sa fiind să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă, „peste tot, pentru toată lumea”.

Uber este şi în România, în Bucureşti, din februarie 2015, cu trei servicii: UberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.