Sătmăreanca săptămânii – Andreea Fănățan

Vrei să apari la rubrica Sătmăreanca Săptămânii? Trimite-ne un mesaj pe Facebook (https://www.facebook.com/satmareanul/) sau un email la satmareanul@gmail.com.
andreeafanatan11
andreeafanatan10 andreeafanatan9 andreeafanatan8 andreeafanatan7 andreeafanatan6 andreeafanatan3 andreeafanatan1andreeafanatan14 andreeafanatan13 andreeafanatan12

Sătmăreanul: Cine este Andreea Fanatan?
E o intrebare controversata pentru o fiinta controversata. Sunt un om cu valente multiple, cu neimpliniri si dorinte, cu cautari si reveniri, cu ascensiuni si zboruri frante, sunt tot ceea ce poate oferi prezentul!

Povesteste-ne putin despre pasiunile si hobby-urile tale
Am preocupari vaste, hobby-uri empirice, traiesc pe Pamant dar visez departe. Ma preocupa terapiile alternative, medicina holistica, noul termen, neasimilat inca, de quantum, este cel care ar integra cel mai bine si ar globaliza totodata ceea ce incerc sa definesc eu acum! In acest fel imbin munca de profesor cu cea de terapeut si cea de mama.

La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?
Eu vin din Cluj si pentru mine Satu Mare a avut o alta semnificatie…a fost o descoperire trepata a reperelor unei lumi relativ diferita, aici mi-am reorganizat si redefinit totul si am trait in final sentimentul de ,,acasa”.
Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?
Imi plac oamenii in general si cred in puterea lor de a fi buni, de a iubi, de a-si folosi calitatile lor inalte in scopuri inalte. Cred ca o asteptare si o atitudine pozitiva atrage dupa sine manifestari si ganduri pozitive…Nu cred ca e o utopie, e un anumit nivel de constiinta…

Ce îţi displace cel mai mult?
Nu exista lucruri strict negative, derizorii sau irecuperabile in Satu Mare. Exista alternative sau perspective nepotrivite dar finalitatea oricarei actiuni umane este aproape de ideal. Eu traiesc cu credinta in iubire, frumos si recunostiinta!
Dacă ar fi să poţi să locuieşti oriunde în lume ce ţară ai alege şi de ce?
Aici e vorba de o alta credinta inradacinata a mea:una legata de faptul ca eu consider ca nu ne nastem intamplator intr-un anumit loc, noi apartinem energiei locului in care ne-am nascut….de aceea sentimentul de acasa nu poate regasit oriunde…
Dacă într-o zi ai prinde peştişorul de aur ce i-ai cere?
Oare pot sa ma transpun intr-o atare lume? Inca nu am varsta miracolelor, asta cred ca ar trebui sa vina mult mai tarziu, atunci cand toate celelalte posibilitati au secat!
Ai o carte preferata?
Daca ar fi sa ma refer la beletristica, Mircea Eliade mi-a insotit adolescenta si prima tinerete si o spun dintr-o perspectiva afectiv-emotionala. Am carti preferate din toate tipurile de literatura!
O melodie?
Spectacolul sonor pe care mi-l ofera muzica e nelipsit din viata mea de fiecare clipa…ma hraneste, imi creeaza identitati, ma transpune…
Filmul preferat?
Imi place Charlize Theron, in toate rolurile contrastante, cameleonice, in toate filmele ei reprezentative: Sweet November, The Devil’s advocate, Hancock!

Un Comentariu la "Sătmăreanca săptămânii – Andreea Fănățan"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.