România, campioana lumii la videochat

Videochat

4.000 de studiouri de videochat în care „muncesc” circa 100.000 de modele, fete și băieți, își desfășoaă activitatea în România. Vorbim despre una dintre cele mai înfloritoare afaceri din țara noastră.

Dacă până nu demult aceste studiouri erau în vizorul oamenilor legile, în prezent afacerea s-a schimbat profund. Există studiouri de videochat cu cifre de afaceri de milioane de euro pe an, care aduc statului sute de mii de euro din taxe și impozite. De asemenea, tot mai multe modele au contracte de tip artist-interpret, beneficiind și de asigurări sociale.

În prezent, piața autohtonă de videochat este estimată la suma de 100 de milioane de euro, însă statistile spun că, în România, piața se poate dubla în următorii trei ani.
Trend-ul crescător al acestei afaceri o arată și faptul că, de anul trecut, gala celor mai puternice premii din acest domeniu: AW Awards, „Oscarurile” industriei de videochat, se organizeaza, la Mamaia.

Un nou trend care prinde teren și la noi în videochat, se numeste „glamour”, reprezentând o îmbinare între videochatul non adult, unde este interzis să te dezbraci și să prestezi show-uri erotice și videochatul adult, unde se câștigă foarte mulți bani. În „glamourchat”, personalitatea este mult mai importantă decât aspectul fizic.

Un Comentariu la "România, campioana lumii la videochat"

  1. Pingback: WOW! România este campioana lumii la videochat! - Padtv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.