Oferte de călătorie cu trenul în Europa

foto destinatii externe

CFR are oferte speciale la călătoria cu trenul către destinații externe. Astfel, de la 39 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Viena; de la 29 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Budapesta; de la 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureș – Budapesta; de la 15 euro pe sens pentru ruta Timișoara Nord – Budapesta și de la 45 euro pe sens pentru ruta București – Salonic.

Cei care doresc să exploreze continentul european sau doar o țară, pot opta pentru oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante: Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass. Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură țară, în funcție de varianta de abonament pentru care se optează. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife diferențiate.

Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Pentru călătoriile din sud-estul Europei (Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Herţegovina) CFR recomandă oferta Balkan Flexipass. Prețurile încep de la 53 euro, perioada de valabilitate este flexibilă, iar copiii beneficiază de reducere de 50%, din tariful de adult.

Ținând cont de faptul că pe ruta București – Viena circulă un tren internaţional direct (Dacia), CFR are oferta SMART Tickets, care permite călătorilor noștri să beneficieze de prețuri începând de la doar 39 de euro pentru o călătorie.

Pentru Ungaria, tarifele sunt deosebit de avantajoase, începând de la 15 euro și respectiv 21 euro prin ofertele FORTUNA Tickets și TRIP Tickets.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.