Mașină înmatriculată în Satu Mare, furată și distrusă într-un accident

accident Calinesti

Patru tineri, cu vârstele cuprinse între 15 și 19 ani, au furat o mașină din comuna Ardusat (județul Maramureș) înmatriculată în județul Satu Mare. În timp ce se deplasau cu mașina furată, pe raza localității Ardusat, aceștia au fost implicați într-un accident soldat cu pagube materiale. Incidentul a avut loc în noaptea de marți, 19 spre miercuri, 20 iulie.

După ce au furat mașina, cei patru tineri au urcat în autoturism, cu gândul de a da bir cu fugiții, însă au fost implicați într-un accident soldat din fericire doar cu pagube materiale.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că o mașină, înmatriculată în județul Satu Mare, se afla avariată în șanțul de pe marginea drumului. În urma investigațiilor efectuate de aceștia, a fost identificat proprietarul mașinii, care a declarat că în jurul orei 21.30, persoane necunoscute i-au furat autoturismul în timp ce se afla parcat în fața parcului din localitatea Ardusat.

Cei patru tineri, domiciliați în comuna Ardusat, cu vârstele cuprinse între 15 și 19 ani, au fost identificați de polițiști.

În momentul producerii accidentului, mașina a fost condusă de minorul de 15 ani.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, tinerii fiind cercetați pentru furt calificat, iar adolescentul de 15 ani și pentru conducerea unui autoturism, fără permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.