Manuel Chivari va colabora cu Andra

Manuel1

Careianul Manuel Chivari, cel care s-a clasat pe locul V în finala concursului „Românii au talent” va colabora cu Andra. Anunțul a fost făcut marți, 19 iulie pe pagina sa de Facebook.

„După ce termin cu acest examen (Bacalaureatul) mai exact 26 august, am să încep colaborarea cu Andra urmând să înregistrez la „Andra Records” și nu numai … Pagina mea oficială va apărea cât de curând urmând și un canal de youtube cu cover-uri și poate și vlog … Vă mulțumesc încă o dată pentru atenție. Vă pup!”, scrie Manuel Chivari pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai spune că din cauză că a trebuit să împarte între școală și muzică, a picat la limită examenul de Bacalaureat, motiv pentru care se va înscrie la sesiunea din toamnă.
„Salutare tuturor! Aș vrea din nou să vă mulțumesc pentru faptul că îmi sunteți alături, deja am ajuns să am peste 10.000 de urmăritori și asta numai datorită vouă. Știu că în ultima vreme sunt inactiv și îmi pare rău de asta … Au intervenit niște probleme pe plan profesional mai exact bacalaureat-ul care mi-a dat toate planurile peste cap pe vara asta … Am picat la milimetru 7 sutimi îmi lipseau iar contestația nu m-a ajutat … Nu imi este rușine să spun sunt și eu om și nu cred că sunt primul și nici ultimul care a pățit acest lucru așa că nu am niciun motiv să mă ascund … Mi-a fost foarte greu anul acesta din cauza faptului că a trebuit să mă împart între concurs și școală și să lupt în același timp cu atacul de panică …”, scrie Manuel pe pagina de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.