Poliția Română: „Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie”

pokemonii

Printr-o postare făcută luni, 18 iulie, pe Facebook, Poliția Română îndeamnă șoferii să respecte regulile de circulație în timpul jocului proaspăt lansat, Pokemon Go, având în vedere accidentele care s-au petrecut în alte ţări din cauza neatenţiei celor care şi-au instalat aplicaţia pe telefonul mobil.

„Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.
Avertizarea Poliției Române vine după ce în străinătate s-au înregistrat mai multe accidente din cauza neatenţiei celor care se jucau prin această aplicaţie care îmbină realitatea cu virtualul.

Pokemon GO este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descărcate aplicaţii din lume, cu milioane de instalări în mai puţin de o săptămână.
Utilizând tehnologia numită realitate augmentată, aplicația aduce lumea jocului în lumea reală.

După descărcarea aplicaţiei, utilizatorii folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura monştrii virtuali care apar în locurile reale din împrejurimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.