Firmă din Satu Mare, scoasă la vânzare pe un site din SUA

promat

Trei firme din domeniul agricol, printre care și o societate comercială cu sediul în Tășnad, SC Promat Comimpex SRL (companie controlată indirect de omul de afaceri Cristian Moldovan), sunt de vânzare, potrivit unui anunț publicat pe site-ul companiei americane de consultanță Woodbridge International, specializată în fuziuni și achiziții.

Anunțul de vânzare vine într-un context operațional dificil pentru distribuitorii agricoli de pe plan local.

Cele trei firme controlează și o rețea de silozuri și magazii pentru materii prime agricole cu o capacitate de stocare cumulată de 150.000 de tone.

SC Promat Comimpex SRL este o companie înființată în anul 1998, care și-a propus de la bun început să-și orienteze activitatea spre una dintre cele mai importante ramuri ale economiei, agricultura, și anume: desfacerea de îngrășăminte chimice, semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță, grâu; pesticide-erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, fertilizanti foliari și regulatori de creștere, tratament sămânță, adjuvanți, insecticide de uz veterinar și domeniu public.

De-a lungul anilor, Promat Comimpex a avut ca parteneri, firme importante la nivel mondial, precum: Monsanto, Pioneer, DuPont, Bayer, BASF, Azomures, Syngenta, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Nufarm, Mewi sau Volvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.