Locuri de muncă vacante în județul Satu Mare

munca

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 24.264 locuri de muncă, în data de 18 Iulie. Din aceleași evidențe reiese că în județul Satu Mare sunt vacante 368 de lucuri de muncă.

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor (2.226), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.265), lucrător comercial (1.029), confecționer asamblor articole textile (917), manipulant mărfuri (865), șofer autocamion/mașină de mare tonaj (617), ambalator manual (480), muncitor necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide (468), vânzător (467), confecționer cablaje auto (466).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.