Jandarmii sătmăreni în mijlocul copiilor

jandarmi

Jandarmii sătmăreni au răspuns invitației coordonatorului Centrului de Asistență și Intervenție a Victimelor Traficului de persoane, Abuzului, Neglijării și Exploatării, Kinga Pesek și au desfășurat azi, 18 iulie, activități cu cei 15 copii ai centrului.

Activitățile au debutat cu informarea copiilor asupra formelor de violență, a cauzelor generatoare a acesteia, dar și a efectelor violenței pe termen scurt, mediu și lung.
Mr. Camelia Lucuț și plt. adj. șef Cîmpianu Bujor le-au prezentat copiilor diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să evite formele de violență și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive.

Activitațile s-au desfășurat sub sloganul „Violența nu te face mai puternic!”. Apoi, discuțiile au continuat cu aspectele legate de delincvența juvenilă, jandarmii prezentîndu-le copiilor și câteva recomandări pentru a preveni victimizarea.

La final, jandarmii le-au prezentat copiilor materialele din dotarea jandarmilor și câteva exerciții demonstrative cu câinele de serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.