O fetiță de 5 luni are nevoie de ajutor

bebe

mama

O fetiță de doar 5 luni, diagnosticată cu o boală destul de rară (mucoviscidoză) are nevoie de ajutorul nostru. Diagnosticul a devenit cert săptămâna trecută, când medicii unei clinici din Cluj-Napoca au primit rezultatele testelor genetice. Mama fetiței, sătmăreanca Ciul Farcaș Zsuzsana Emoke, lansează un apel disperat pe Facebook cerând sprijinul tuturor celor care pot să o ajute pentru a-și salva fetița.

„Nicio dată nu am vrut să cer ajutor nimănui … dar chiar nu am altă soluție.

Am o fetiță de 5 luni care după diagnosticul medicilor din Cluj-Napoca suferă de o boală numita Mucoviscidoză. De 2 luni ne țin în Cluj, în cursul zilei de luni (18 iulie) vom fi transferați la Pediatria din Spitalul Județean Satu Mare.

De 5 ori am primit transfuzie de sânge … albumină de nemurate ori …

Săptămâna trecută ne-a confirmat doctorița din Cluj-Napoca că ne-a sosit testul genetic în care s-a confirmat că fetița mea suferă de o boală care după părerea ei nu se poate vindeca … de Mucoviscidoză.

În cursul săptămânii viitoare aș vrea să facem pașaportul fetiței și să plecăm în Ungaria … Am primit nenumărate date și numere de telefon … Primul pas aș putea s-o fac …
Aș vrea să știu dacă chiar e adevărat ceace mi se spune sau poate că undeva este o șansă și pentru ea … un transplant de ficat …

Dacă în viitor ne puteți ajuta sau aveți cunostințe sau ne puteți îndruma … sau chiar nu știu. Orice ajutor e bine venit.

Cont bancar

RO45RZBR0000060015443147

Cont paypal: adresa de mail

FarkasSuzana25@yahoo.com”, scrie pe pagina de Facebook al mamei.

Fibroza chistică sau mucoviscidoza este o boală în care secrețiile mucoase ale organismului au consistență crescută. Acest mucus se întărește și afectează multe organe, în special plămânii și pancreasul.

Astfel, bolnavii pot avea probleme respiratorii, cu digestia, creșterea și dezvoltarea.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.