Simona Derșidan: „Am fost asaltați de către elevi și studenți”

Simona Dersidan

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare este „asaltată” de elevi și studenți care doresc să muncească, spune directorul executiv al instituției, Simona Derșidan. Potrivit șefei AJOFM Satu Mare, în acest an, numărul elevilor și studenților încadrați pe perioada vacanței de vară va depăși 150 de persoane.

„Spre surprinderea noastră, am fost asaltați de către elevi și studenți care își căutau un loc de muncă, și spre bucuria noastră am avut sprijinul agenților economici care care au făcut oferte de locuri de muncă. Anul trecut am avut 100 de elevi și studenți care au fost încadrați în muncă și anul acesta o să depășim 150, poate peste, pentru că vreau să muncească. Elevi de a IX-a și de-a X-a, vreau să muncească pe perioada vacanței. Și poate o să avem aceeași bucurie și din partea absolvenților care au terminat acuma examenul de Bacalaureat și așteptăm să vină să se înregistreze la noi. O să-i cuprindem în acele cursuri de formare profesională și o să venim în sprijinul agenților economici”, a declarat Simona Derșidan.

În altă ordine de idei, șefa AJOFM Satu Mare a subliniat faptul că există o solicitare din partea a trei agenți economic mari din județ în ceea ce privește organizarae unei Burse a locurilor de muncă. Acțiunea se va desfășura la sfârșitul lunii lui august sau începutul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.