„Dolly Roll” și R-GO, capetele de afiș la „Zilele Culturale Maghiare Partium”

concert

„Zilele Culturale Maghiare Partium”, eveniment ce a ajuns în acest an la a XV-a ediție, se va desfășura în perioada 19-28 august. Printre formaţiile invitate se numără „Magna Cum Laude”, „Dolly Roll”, „Intim Torna Illegál”, Kiscsillag și R-GO.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat azi, 15 iulie, că este vorba despre cel mai important eveniment socio-cultural din regiune, amintindu-și, totodată, că la prima ediție a participat în calitate de voluntar. De asemenea, primarul spune că acest eveniment, așa cum s-a demonstrat de-a lungul anilor, este dedicat sătmărenilor la care participă atât maghiari cât și români și șvabi.

În cadrul evenimentului vor fi amplasate cinci scene, două în Grădina Romei, una în Centrul Nou, una la Turnul Pompierilor și o scenă în fața Episcopiei Romano-Catolice, urmând ca strada respectivă să fie închisă în perioada 19-21 august.

În acest an evenimentul are un buget de 400.000 de lei, din care 25-30% reprezentă contribuția Consiliului Local și Județean, restul banilor provenind din sponsorizări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.