Creion Bright White pentru o dantura ca in filme

smile

Cati dintre noi nu s-a uitat cu invidie la vedetele cu un zambet stralucitor, care parca acapareaza tot ecranul si il face sa se lumineze. Ne-am zis ca este vorba de magia cinematografiei, de efecte speciale sau de nenumarate ore petrecute stand pe scaunul medicului dentist, pe care noi nu ni le putem permite. Dar, solutia pentru un zambet atat de frumos este mult mai simpla: creionul Bright White pentru albirea dintilor.

Folosind ingrediente profesioniste de albire, identice cu cele din cele mai mari cabinete stomatologice, aceasta inovatie americana produce rezultate imediate, fara sa produca efecte secundare sau sa afecteze smaltul dintilor.  Gelul revolutionar actioneaza in profunzimea dintilor si inlatura orice tip de pata, fie ea provocata de mancare, bautura sau fumat. De fapt, este nevoie de doar 10 zile pentru obtinerea efectului maxim, rezultatele fiind vizibile dupa numai 3.

Pentru a starni admiratia celor din jur cu un suras care ilumineaza orice incapere, asigurati-va ca aveti un creion Bright White intotdeauna la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.