Locuințe pentru tineri specialiști în domeniul sănătății

Consiliul Județean (CJ) Satu Mare a inițiat construirea unui bloc de locuinţe destinate închirierii către tinerii specialişti din domeniul sănătăţii, cu 16 apartamente, terenul aflându-se pe strada Tudor Vladimirescu nr. 7. Predarea amplasamentului către executant a avut loc marți, 12 iulie, în prezența președintelui CJ, Pataki Csaba.

Pentru realizarea acestui obiectiv s-a obținut finanțarea prin Programul guvernamental ,,Construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, specialişti din domeniul sănătăţii” al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Valoarea investiţiei este de 3.023.226 lei (inclusiv TVA).

Terenul este situat în municipiul Satu Mare, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 7, și are o suprafaţă de 820 metri pătrați. Suprafața construită va fi 282 de metri pătrați.
Acest teren a fost pus la dispoziţia ANL de către Consiliul Judeţean Satu Mare, amplasament liber de orice alte sarcini, în vederea realizării investiției.

Locuinţele propuse se compun dintr-un bloc cu un regim de înălţime St+P+3E, însumând 16 apartamente, opt apartamente de o cameră și opt de două camere, câte patru pe fiecare nivel.

bloc1

bloc2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.