Lecție de prevenție pentru elevii din tabăra de la Păulești

Chiar şi în perioada vacanţei de vară poliţiştii răspund prezent invitaţiilor venite de la instituţii şi organizaţii de a susţine diverse activităţi cu caracter preventiv în taberele organizate pentru copii şi tineri.

O astfel de acţiune a avut loc miercuri, 13 iulie, la Păuleşti, unde Parohia Ortodoxă Română din localitate sub coordonarea preotului paroh Cristian Chindriş are loc tabăra de vară Sfântul Ilie Tesviteanul.

Poliţişti din cadrul structurilor de prevenire şi acţiuni speciale le-au prezentat elevilor tehnica din dotare şi le-au dat sfaturi utile pentru siguranţa personală. Vedetele zilei, însă, au fost câinii poliţişti care au făcut demonstraţii privind prinderea şi imobilizarea infractorilor, reuşind să-i convingă pe cei prezenţi de utilitatea lor în cadrul misiunilor dificile pe care le au poliţiştii.

La activitate au fost prezenţi 80 de copii şi tineri din Satu Mare, Păuleşti, Borleşti, Poiana Codrului şi Odoreu, alături de care s-au aflat reprezentanţi ai parohiilor din aceste localităţi, părinţi şi cadre didactice.

tabara1

tabara2

tabara3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.