Contrabandist de țigări, oprit în Porumbești

tigari1

În noaptea de miercuri, 13 spre azi, 14 iulie, polițiștii de frontieră sătmăreni au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, la intrarea în localitatea Porumbești, oamenii legii au oprit pentru control o mașină Fiat Punto, înmatriculată în România. Mașina era condusă de Robert J., în vârstă de 19 ani, cu dublă cetățenie maghiară și ucraineană, cu domiciliul în Ucraina.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un loc special amenajat în care se vedeau mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care autoturismul a fost condus la sediul STPF Satu Mare pentru verificări.

În urma unui control amănunți, în portiera din dreapta spate au fost descoperite 50 pachete de țigări, în cea din stânga spate alte 50 de pachete, iar într-un loc special amenajat în zona rezervorului, alte 2.049 de pachete de țigări marca Jin Ling.

Pentru țigările transportate, șoferul nu a putut prezenta niciun document justificativ fapt pentru care cele 2.149 de pachete, în valoare de 9.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mașina de 4.500 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.