Noua conducere a PNL Satu Mare s-a prezentat în fața jurnaliștilor

Ionut Rus si Cosmin Varga

PNL

Noua conducere a PNL Satu Mare s-a prezentat azi, 13 iulie, în fața jurnaliștilor în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba despre Ionuț Rus (foto: dreapta), numit în funcția de președinte interimar unic la nivelul Organizației Județene a PNL Satu Mare, și Cosmin Varga (foto: stânga), în prezent primar în comuna Pișcolt, care va îndeplini funcția de prim-vicepreședinte coordonator al filialei sătmărene.

Alături de cei doi, la conferința de presă de azi au participat și fostul co-președinte al PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară și viceprimarii municipiului reședință de județ, Doina Feher, respectiv Adrian Albu.

În luarea de cuvânt, Romeo Nicoară a dat citire deciziei luate în cadrul Biroului Permanent Național (BPN), ședință ce a avut loc luni, 11 iulie.

Potrivit documentului, Ionuț Rus, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean a fost numit în funcția de președinte intermar unic al Organizației Județene a PNL Satu Mare, iar primarul din Pișcolt, Cosmin Varga, în cea de prim-vicepreședinte coordonator. Decizia citită de Romeo Nicoară este semnată de către cei doi co-președinți de la nivel național, Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

„În 21 de județe s-a implementat formula cu președinte unic încă dinainte de alegerile locale. După alegerile locale s-a continuat cu procesul de fuziune accelerată și în restul județelor. În acest moment avem încheiată procedura în 40 de județe. Mai avem un singur județ, Mureșul, pentru care se va lua o decizie săptămâna viitoare. Acest lucru s-a dovedit a fi mai viabil din punt de vedere politic, acea de a avea un președinte unic, luând în considerare pregătirile pe care le facem pentru alegerile din toamnă”, a declarat Nicoară.

În luările de cuvânt cei doi lideri ai PNL Satu Mare, Ionuț Rus și Cosmin Varga au declarat că se încep pregătirile pentru toamna electorală, unde formațiunea politică pe care o conduc dorește să scoată un scor cât mai bun.

În ceea ce privește filialele din județ, Ionuț Rus a subliniat faptul că se va face o analiză serioasă a rezultarelor obținute în alegerile de la locale, și acolo unde scorul obținut este nemulțumitor „vom ajuta filialele să obțină rezultate mai bune”.

Un Comentariu la "Noua conducere a PNL Satu Mare s-a prezentat în fața jurnaliștilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.