Locuri de muncă în Norvegia

munca

Firma Skuteviken Personell AS din localitatea Bergen, regiunea Hordaland, Norvegia, oferă mai multe locuri de muncă. Este vorba despre următoarele meserii: montator acoperișuri (4 posturi); zugrav (6 posturi); dulgher cofraje (4 posturi); tâmplar /parchetar (6 posturi); tâmplari (6 posturi).

Pentru ocupația montator acoperișuri cerințele postului sunt următoarele: certificat calificare, minim 3 ani experiență de lucru în acoperișuri, experiență de lucru cu asfalt/bitum/PVC; bune abilități interpersonale pentru a contribui la un mediu de lucru bun; abilitatea de a urma procedurile și practicile clar definite; cunoașterea bine a limbii engleze sau o limbă scandinavă.

Salariul este de 19,5-23,5 euro brut/oră.

Alte beneficii: asigurări și pensie; haine și instrumente de lucru; sponsorizarea biletului de călătorie inițial în Norvegia cu 500 NOK (54 EURO); asigură cazare gratuită timp de două săptămâni. posibilitate de salariu în avans; durata contractului este de o lună pentru început, cu posibilitate de prelungire sau permanent pentru candidatul perfect.
Se lucrează 37,5-48 ore/săptămână.

Termen limită pentru aplicare 31.08.2016.

Mod de aplicare se trimite CV în limba engleză la adresa de e-mail cv@skpersonell.no

Pentru postul de zugrav:

Descrierea locului de muncă: lucrări în construcții desfășurate în multe proiecte noi.

Cerințele locului de muncă sunt următoarele: certificate de calificare; experiență de 2-3 ani în această meserie poate compensa lipsa calificării; experiență de lucru în tâmplărie și pardoseli Knauf și Deko; permis categoria B prezintă avantaj.

Salariul este de 19,5-23,5 euro brut/oră.

Termen limită pentru aplicare 31.08.2016.

Mod de aplicare: se trimite CV în limba engleză la adresa de e-mail cv@skpersonell.no

Pentru postul de tâmplar:

Descrierea locului de muncă: tâmplari independent care să execute cererile primate de la client.

Cerințele locului de muncă: certificate de calificare; minim 3 ani experiență în domeniu; abilitatea de a citi desene tehnice și de a lucra independent; capacitatea de a planifica ziua de muncă.

Salariul este de 19,5-23,5 euro brut/oră.

Termen limită pentru aplicare 31.08.2016.

Mod de aplicare se trimite CV în limba engleză la adresa de e-mail cv@skpersonell.no.

Alte relații le puteți obține de la compartimentul EURES al AJOFM Satu Mare strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.