Jefuitorul Raiffeisen Bank Bistrița, a împușcat un taximetrist din Satu Mare (Foto)

Autorul jafului armat de la Raiffeisen Bank Bistrița din data de 5 iulie a fost reţinut în cursul zilei de marți, 12 iulie. În cadrul intervenției unul dintre polițiști a fost rănit la nivelul brațului stâng. Autorul jafului, Dorin Grigore Sima, zis „Vampiru”, în vârstă de 35 de ani a mai împușcat în ceafă un taximetrist din Satu Mare. Incidentul a avut loc, în zona Bistriței, în 2003.

Autorul jafului de la bancă din Bistrița, are antecedente penale, el fiind cercetat atât în România cât și în Italia. În 2012, el a fost eliberat condiționat din închisoare, unde a stat pentru tâlhărie. Acesta a fost apoi arestat în Italia, tot pentru tâlhărie, fiind recent eliberat din pușcărie, pentru bună purtare. În 2003, Dorin Sima și un alt tânăr au împușcat în ceafă un taximetrist din Satu Mare, în zona Bistriței, cu un pistol cu aer comprimat.

Din ancheta efectuată la vremea respectivă reiese că cei doi l-au bătut pe taximetrist, l-au legat de mâini și de picioare și l-au jefuit. „Vampiru” a comis fapta din 2003 la puțin timp după ce ieșise din pușcărie, fiind condamnat atunci la șase ani pentru furturi și tâlhării. Dorin Sima a fost prins atunci într-o sală de clasă a unei școli, unde se ascunsese după un dulap. La vremea respectivă acesta a declarat că nu l-a aruncat pe taximetrsit în râu deoarece credea că este mort după ce l-a împușcat.

După ce a jefuit banca din Bistrița, „Vampiru” s-a ascuns în casa iubitei lui și în momentul în care a fost încercuit a tras, probabil cu pistolul cu care a amenințat la bancă, și a încercat să fugă. El l-a rănit pe comisarul Paul Andreica și a fost, la rândul său, doborât de polițiști, care au ripostat. Sima, la rândul său a fost împușcat în coapsă.

Atât „Vampiru”, cât și comisarul Paul Andreica, șeful Serviciului Investigații Criminale, au fost duși la spital. Ulterior, comisarul care a fost împușcat în brațul stâng și are fractură de humerus stâng, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș.

Sursa foto: www.timponline.ro

jaf

jaf1

jaf3

jaf4

jaf5

3 Comentarii la "Jefuitorul Raiffeisen Bank Bistrița, a împușcat un taximetrist din Satu Mare (Foto)"

  1. Pingback: Autorul jafului de la banca din Bistrița nu a făcut nicio declarație în fața procurorilor | Satmareanul | Satmareanul

  2. Pingback: Suspect reținut în cazul jafului armat de la Bistrița | Satmareanul | Satmareanul

  3. Pingback: Dorin Sima mai stă 30 de zile după gratii | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.