Contrabandiști de țigări lăsați fără marfă și mașini

tigari

Inspectorii din cadrul biroului vamal de frontieră Halmeu au confiscat în perioada 8-11 iulie, 12.480 de ţigarete de diverse mărci şi au reţinut două mașini până la plata amenzii.

În data de 8 iulie, la ora 15.30 s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca Seat Alhambra înmatriculat în România, condus de cetăţeanul Ioan S., în vârstă de 54 de ani. În urma efectuării controlului vamal, inspectorii au descoperit ascunse şi nedeclarate sub scaunele din faţă ale autoturismului 3.080 fire de ţigarete de diverse mărci.
Întreaga cantitate de ţigarete şi mașina au fost reţinute în vederea confiscării, aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Luni, 11 iulie, la ora 04.30 s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de cetăţeanul maghiar P. Sandor, în vârstă de 32 de ani. În urma efectuării controlului vamal, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în praguri şi sub bancheta autoturismului 9.400 fire de ţigarete marca Rothmans cu timbru ucrainean.

Întreaga cantitate de ţigarete şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării, aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.