Adrian Albu despre Andreea Paul: „A fost o mare surpriză ceea ce dânsa a făcut”

albu

Viceprimarul liberal Adrian Albu a declarat azi, 13 iulie, în cadrul unei conferințe de presă că decizia deputatului Andreea Paul de a candida la șefia unică a partidului i-a surprins pe toți. Albu a subliniat și faptul că nu există nici un fel de obiecții la adresa deputatului de Țara Oașului, însă aceasta trebuie să înțeleagă că „nu pot să stea prea mulți oameni pe un scaun”.

„În ce o privește pe doamna Paul pot să vă asigur că atitudinea pe care dânsa a luat-o a fost o surpriză pentru toți, pentru noi și, inclusiv, pentru conducerea centrală. Este opțiunea dânsei. Așa e în viață. Nu pot să stea prea mulți oameni pe un scaun. Stă numai câte unul. Să nu credeți că are cineva ceva, și vă declarăm deschis că nu există nicio fricțiune sau de obiecții la adresa doamnei Paul. Nu a zis nimeni că este sau nu este dorită de organizație. A fost o opțiune până la urmă. A fost opțiunea conducerii centrale a partidului de a aduce partidul mai aproape de cetățeni, în primul rând de membri partidului, și în al doilea rând de toți cetățenii. Revenind la doamna Paul, cu privire la dorințele dânsei, vă recomand cu mare plăcere întrebările să i le adresați dânsei. Repet, a fost o mare surpriză ceea ce dânsa a făcut. Este până la urmă o undă de regret deoarece noi avem nevoie de toți cei care știu să facă politică, vor să activeze în politică și avem nevoie de ei alături de noi în echipă”, a declarat Adrian Albu.

Nemulțumită de faptul că nu a fost numită în funcția de președinte unic la PNL Satu Mare, Andreea Paul a demisionat luni, 11 iulie, din conducerea centrală a formațiunii politice. Parlamentarul sătmărean deținuse funcția de prim-vicepreședinte la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.