Vezi liceul din județ în care nimeni nu a trecul BAC-ul

ardud

Colegiu Național „Mihai Eminescu” este pe primul loc în județ în ceea ce privește procentul de promovabilitate la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat. În coada clasamentului se află Liceul Tehnologic din Ardud, unde nici un elev nu a reușit să treacă de examenul maturității.

Cele mai mari procente de promovabilitate la examenul de Bacalaureat sunt la unitățile de învățământ: Colegiul Național „Mihai Eminescu” (98,45%); Colegiul Național „Ioan Slavici” (90,45%); Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” (88,64%); Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” (86,84%) și Liceul Teoretic Carei 85,54%.

Cele mai mici procente de promovabilitate la examenul de Bacalaureat sunt la: Liceul Tehnologic „George Barițiu” Livada (15,00%); Colegiul Tehnic „Elisa Zamfirescu” Satu Mare (14,81%); Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” (14,29%); Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” (8,33%) și Liceul Tehnologic Ardud (0%).

Eventualele contestații se depun la centrele de examen, azi, 12 iulie, între orele 16.00 și 20.00. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate în data de 16 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.