Livrarea alimentelor de la UE, controlată de Prefectură

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Azi, 12 iulie, Grupul de Lucru POAD de la nivelul judeţului Satu Mare a făcut un control la Primăria Halmeu privind livrarea si recepţia alimentelor primite în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Până la această oră la Halmeu s-au receptionat 900 de pachete cu alimente, în cursul zilei urmând să sosească şi celelalte 680 programate. Livrarea este în graficul transmis de Ministerul Fondurilor Europene.

Din echipa de control au făcut parte subprefectul Altfatter Tamas şi managerul public Cristian Mariţa din partea Instituţiei Prefectului, directorul executiv dr. Dumitru Pintea şi consilierul Terţanu Ioan din partea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Au fost verificate documentele de livrare, condiţiile de depozitare, certificatele de calitate, declaraţiile de conformitate şi buletinele de analiză ale fiecărui din cele zece tipuri de alimente din pachetele recepţionate. Nu s-au identificat probleme, documentele si condiţiile de păstrare sunt conforme.

Controalele vor continua în perioada următoare şi vor viza inclusiv distributia alimentelor şi eligibilitatea persoanelor care au primit ajutoare de la Uniunea Europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.