Centru performant de învățare a limbii engleze, în curând la Satu Mare

Cornel Barlea

Din dorința de a oferi cât mai multor copii șansa de a învăța limba engleză de la o vârstă cât mai fragedă, un om de afaceri din Sibiu s-a gândit să lanseze un proiect în domeniul educației. La început, idea a prins contur în orașul său natal, Sibiu, însă acum Cornel Barlea se gândește să-și extindă afacerea, printre orașele vizate fiind și Satu Mare.

„În viitorul apropiat îmi propun și deschiderea unor noi centre în orașe precum: Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Cluj, Craiova, Oradea, Satu Mare și Timișoara”, spune Barlea.
Inspirat de fiicele lui, care au început să învețe limba engleză de la o vârstă foarte fragedă, omul de afaceri a decis că și ceilalți copii din oraș au nevoie de șansa de a învăța cu ajutorul celor mai bune programe: Helen Doron English.

„Am investit în această afacere fiind convins de eficacitatea metodei Helen Doron English. Am fost uimit de cât de rapid și corect au învățat fetele mele limba engleză și mi-am dorit să le ofer copiilor români o alternativă la învățământul tradițional”, spune Cornel Barlea.

Omul de afaceri și-a deschis primul centru în 2008 și până în prezent, numărul francizelor a crescut la 14, numai în zona de vest a României.

„Suntem deja un etalon în ceea ce privește cursurile de engleză pentru bebeluși și copii cu vârsta între 2 și 6 ani în orașele în care avem deschise centre Helen Doron English și îmi doresc să devenim mult mai vizibili pe piață și pentru cursurile pentru adolescenți, având materiale special dezvoltate de Helen Doron, conforme cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limba Engleză și totodată foarte îndrăgite de adolescenți. În viitorul apropiat îmi propun și deschiderea unor noi centre în orașe precum: Alba-Iulia, Baia Mare, Brașov, Cluj, Craiova, Oradea, Satu Mare și Timișoara”, spune omul de afaceri din Sibiu.

Lingvista de origine britanică, Helen Doron, a creat în 1985 o metodă de predare inovativă a limbii engleze. Metoda se bazează pe patru principii, și anume: învățarea naturală a limbii engleze asemeni limbii materne, încurajarea, ascultarea repetată în fundal și predarea în grupe mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.