Vezi cine este sătmăreanul care l-a refuzat pe Dacian Cioloș

Mircea Varga

Având în vedere profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale, premierul Dacian Cioloș i-a propus sătmăreanului Mircea Varga, să preia portofoliul Ministerului Transporturilor. Acesta însă a refuzat propunerea premierului, unul dintre argumentele sale fiind perioada prea scurtă a mandatului, interval de timp în care nu are cum să-și pună în practică ideile.

Propunerea a venit cu aproximativ o lună în urmă, însă din motive de confidențialitate, Mircea Varga a păstrat până de curând acest „secret”.

„Propunerea mi-a fost făcută acum 1 lună, însă din motive de strictă confidențialitate nu am putut împărtăși această experiență. Am făcut-o abia după ce noul Ministru a fost anunțat”, a declarat pentru Sătmăreanul Mircea Varga.

Printr-o postare pe Facebook, omul de afaceri sătmărean a explicat pe îndelete motivele deciziei sale:

„Revin cu o nouă postare prin care doresc să vă împărtășesc o experiență onorant de care am avut parte de curând și pe care nu am putut-o dezvălui până acum, din motive de confidențialitate.

Mulți dintre voi au văzut zilele trecute, pe canalele media, informatia cu privire la remanierea de către Premierul Cioloș a patru miniștrii, printre care și Ministrul Transporturilor.

Această acțiune a Premierului Cioloș face parte dintr-o acțiune mai amplă de revigorare a Guvernului, care presupune cooptarea unor noi tehnocrați de anvergură, care să-i înlocuiască pe cei care nu au avut rezultate notabile până acum, capabili să facă schimbări de amploare în unele Ministere.

Mă simt foarte onorat că, în cadrul acestei acțiuni, am fost contactat de către Premierul Cioloș, cu care am avut o întrevedere la Palatul Victoria, propunându-mi-se poziția de Ministru al Transporturilor, ca prima opțiune a dânsului.

Îi mulțumesc și pe această cale pentru încrederea acordată, însă, după o analiză rațională, trecând prin sentimente pro și contra, cu un oarecare regret, am decis că este mai bine pentru mine să refuz această propunere, unul dintre argumente fiind perioada scurtă a mandatului.

Foarte multă lume va judeca dacă decizia mea a fost bună sau rea, însă am convingerea că am cântărit suficient de mult lucrurile, detașându-mă emoțional, iar în contextul dat am considerat că cea mai rațională decizie este să declin această propunere.

Rămân în continuare deschis unei astfel de provocări, mai ales că am convingerea că pot schimba profund lucrurile, însă doar în contextul în care voi avea toate resursele și sprijinul necesare. Nu voi face niciodată un exercițiu de imagine din astfel de oportunități!”, scrie Mircea Varga pe pagina sa Facebook.

De-a lungul carierei sale, Mircea Varga a lucrat pentru producători din industrie, în prezent făcând parte din echipa Țiriac Holdings.

Un Comentariu la "Vezi cine este sătmăreanul care l-a refuzat pe Dacian Cioloș"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.