Noii polițiști au depus jurământul

Astăzi, 11 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, a avut loc depunerea jurământului de credinţă de către cei 48 de agenţi de poliţie încadraţi din sursă externă.

La această festivitate au participat comisar şef de poliţie Vlad Florentin, desemnat şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, comisar şef de poliţie Emilian Șugac, împuternicit adjunct al șefului IPJ, comisar şef de poliţie Camelia Vescan, şeful Serviciului Resurse Umane, precum şi şefi de servicii şi secţii rurale din cadrul inspectoratului.

Din partea Instituţiei Prefectului a fost prezent subprefect Altfatter Tamas.

Evenimentul a început cu intonarea imnului naţional al României urmat de depunerea jurământului de credinţă de către agenţii de poliţie.

Comisarul şef de poliţie Vlad Florentin a dat citire mesajului inspectorului general al Poliţiei Române, urându-le, în numele său personal, multă putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii în frumoasă profesie pe care şi-au ales-o.

De asemenea, cei prezenţi au adresat cuvinte de felicitare pentru noii poliţişti, urându-le să se bucure de linişte şi de încredere, de roadele muncii lor, dar şi de sentimentul de siguranţă pe care îl vor vedea în ochii semenilor.

politisti1

politisti2

politisti3

politisti4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.