Andrea Paul a ratat funcția de președinte a PNL Satu Mare

Andreea Paul1

Nemulțumită de faptul că nu a fost susținută pentru preluarea președinției PNL Satu Mare, deputatul liberal de Țara Oașului, Andreea Paul a demisionat astăzi, 11 iulie, din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL de la nivel național.

În cadrul Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL s-a discutat în şedinţa de astăzi şi renunţarea la ultimele conduceri bicefale ale organizaţiilor din teritoriu. Astfel, parlamentarul sătmărean a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL, ca urmare a faptului că nu a fost susţinută pentru preluarea şefiei PNL Satu Mare.

„De astăzi sunt un simplu membru în Partidul National Liberal. Motivele pentru care am renunțat la funcția de prim-vicepreședinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost ușor să iau o asemenea hotărâre, dar ea este definitivă și a fost acceptată de partid … Voi rămâne însă ca membră în interiorul partidului și voi da oricând ajutor dacă voi fi solicitată în domeniile mele de expertiză – în științele economice și în ceea ce privește drepturile femeilor. Poate puțin „din afară” voi vedea politica mai bine, voi vedea mai clar pădurea de copaci și voi remarca mai ușor uscăturile fără de care nu există pădure … Un pas înapoi face bine la un moment dat oricui”, spune Andreea Paul.

Fostul co-președinte PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, ne-a declarat că Andreea Paul a luat cuvântul în cadrul BPN „și a spus că a dorit să continue activitatea dar nu se poate. Cred că se referea la Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.