Schimb de experiență între tinerii fotografi din două țări

fotografi

Asociaţia Consult Scolari Satu Mare, în parteneriat cu Apáczai Oktatási Centrum (Kisvárda, Ungaria) derulează proiectul intitulat „LEARN, CAPTURE AND EXCHANGE!”, finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Erasmus+, pentru educaţie, formare profesională, tineret și sport 2014-2020.

Obiectivul principal al proiectului constă în îmbunătăţirea competenţelor personale a 48 de tineri (cu vârste între 15 şi 20 de ani) din judeţul Satu Mare (România) şi Szabolcs-Szatmár-Bereg (Ungaria), prin intermediul a două schimburi de tineri (de câte 5 zile) centrate pe utilizarea tehnicilor de fotografiere.

Cel de-al doilea schimb de tineri se desfăşoară în perioada 4-8 iulie 2016, cu participarea a 24 de tineri din judeţul Satu Mare, respectiv Kisvárda şi localităţile învecinate.

Programul a facilitat schimbul de idei şi experienţe între participanţi, a inclus prezentări legate de tehnici şi metode de fotografiere, tinerii fotografi lucrând în echipe mixte în vederea realizării unor sarcini comune. În acelaşi timp, participanţii au avut ocazia să practice efectiv tehnicile însuşite cu ocazia vizitelor organizate în municipiul Satu Mare, la castelul din Ardud, la crama Nachbil din Beltiug, precum şi la biserica monument din Acâş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.