Careianca Larisa Bukva, în finala unui concurs organizat de L’OREAL România (Video)

Larisa Bukva

Careianca Larisa Bukva s-a calificat în finala concursului de machiaj NYX Face Awards Romania, competiție organizată de cunoscuta firmă de cosmetice L’OREAL România. Tânăra din Carei a ajuns în finala competiției fiind aleasă de o echipă de make-up artiști din România.

„Veste Bombă !!!! Am intrat în Top 15, Nyx Face Awards România ! Sunt foarte fericită !!!!”, scrie Larisa pe pagina sa de Facebook.

„Concursul constă în două etape. În prima etapă concurenții au trebuit să trimită câte un video reprezentând un fard fantezist care trebuia filmat, desigur, pas cu pas, și realizat pe propria față. Durata clip-ului nu putea să depășească 15 minute. Pentru această etapă am avut libertatea de a alege fardul pe care doream să-l realizăm. Pentru etapa a doua a competiției, adică pentru faza finală, avem o tematică bine stabilită de către echipa Nyx Face Awards Romania, însă tematica aleasă doresc să fie o surpriză”, a declarat pentru Sătmăreanul Larisa Bukva.

Tânăra din Carei nu este la prima competiție de acest gen. Săptămâna trecută a câștigat locul II la un concurs organizat la Debrecen (Ungaria) și, de asemenea, premiul publicului, arta sa fiind mult apreciată de către juriul din Ungaria.

Totodată, tânăra din Carei cochetează și cu arta grafică. Astfel, la începutul anului trecut, tânăra artistă și-a prezentat lucrările în cadrul unei expoziții organizate la Castelul Karolyi.

Imediat după expoziția de la Carei, Larisa Bukva a vorbit în cadrul unui interviu acordat ziarului nostru despre pasiunea sa pentru artă și frumos:

http://www.satmareanul.net/2015/01/26/de-vorba-cu-o-magiciana-a-liniilor-si-umbrelor/

Larisa Bukva are 20 de ani și a absolvit Liceul de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare.

Un Comentariu la "Careianca Larisa Bukva, în finala unui concurs organizat de L’OREAL România (Video)"

  1. Pingback: Prințesa elfilor din Carei, hotărâtă să câștige concursul L’OREAL (Video) | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.