Sătmărenii vor putea ajunge la mare în doar câteva ore

litoral

Unul dintre cei mai importanţi jucători din turismul românesc, Phoenicia Hotels, se află în discuţii cu TAROM pentru introducerea unei curse sezoniere care să lege Clujul de Constanța şi care va aduce Transilvania la doar o oră de litoralul Mării Negre.

Dacă se ajunge la o înțelegere, aceasta va reprezenta o oportunitate foarte bună pentru toți turiștii din nord-vestul României, inclusiv pentru sătmăreni.

Plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate, cel mai probabil, în fiecare joi seara, la ora 23.00, cu aterizare pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la ora 00.15. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00.15, din Constanţa, cu sosirea la Cluj la ora 01.30. Prețul unui bilet dus întors va fi de aproximativ 130 de euro.

Astfel, turiştii cazaţi la hotelurile din Grupul Phoenicia (Phoenicia Luxury Hotel Mamaia, Phoenicia Holiday Resort Mamaia, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Majestic Olimp, Perla Mamaia) care posedă un bilet de avion Constanţa-Cluj vor putea elibera camerele doar seara, nu la ora 11.00 sau 12.00, cum se întâmplă de obicei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.