Bianca Marciuc, o sătmăreancă la poarta Hollywood-ului (Video)

Bianca Marciuc5

Munca și perseverența sunt absolut necesare pentru a ne atinge țelurile în viață. Este rețeta pe care sătmăreanca Bianca Marciuc a învățat-o încă din copilărie, iar acum românca face furori la Hollywood (și nu numai).

În emisiunea moderată de Octavia Geamănu, „Observator special”, difuzată luni, 4 iulie pe postul Antena 1, frumoasa sătmăreancă a povestit cum a reușit să-și vadă visul cu ochii (http://observator.tv/social/special-o-romanca-la-poarta-hollywoodului-181160.html).

Părinții, dascăli de profesie, care i-au dorit o carieră la catedră, nu au fost prea încântați când Bianca le-a dat de veste că doreștre să urmeze o altă cale, și anume, în domeniul muzicii.

„Nu au fost foarte încântați, mai ales că părinții mei sunt amândoi profesori și și-au dorit să urmez aceeași cale”, spune Bianca.

A urmat școli de muzică, a cântat în cor și a învățat să mixeze.

„Pentru prima dată am mixat în Budapesta, aveam 20 de ani, la un post de radio, se numea Radioul Interzis, iar școala propriu-zisă am făcut-o în Dubai în urmă cu șase ani”, povestește Bianca Marciuc.

Apoi, a lucrat ca însoțitoare de zbor, iar între timp a reușit să-și ia licența de DJ. De-a lungul anilor a reușit să mixeze și în câteva cluburi din Los Angeles.

„Am aplicat pentru cursurile unei școli de actorie din Los Angeles, am luat o bursă și m-am mutat acolo anul trecut (2015) în august. Am filmat șapte filme de scurtmetraj”, spune Bianca.

Mai multe despre povestea de viață a frumoasei sătmărence puteți citi dând click pe următoarele link-uri:

http://www.satmareanul.net/2014/10/30/bianca-marciuc-satmareanca-din-orasul-seicilor/

http://www.satmareanul.net/2016/05/06/satmareanca-bianca-marciuc-face-furori-la-hollywood/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.