Locuri de muncă în Spania

Seasonal workers crop strawberries 23 April 2007 at a plant in Oberkirch-Zusenhofen, southern Germany. With a crop of nearly ten tons per season, the region of Mittelbaden is one of Germany's largest strawberry growing areas.    AFP PHOTO    DDP/MICHAEL LATZ    GERMANY OUT
Seasonal workers crop strawberries 23 April 2007 at a plant in Oberkirch-Zusenhofen, southern Germany. With a crop of nearly ten tons per season, the region of Mittelbaden is one of Germany’s largest strawberry growing areas. AFP PHOTO DDP/MICHAEL LATZ GERMANY OUT

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 de locuri în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, pentru recoltarea căpșunilor pentru campania 2017. Nu se solicit experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, durata estimate de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective.

Plata se face la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.