Licitația pentru întreținerea drumurilor din Satu Mare, blocată

asfaltare

Bătălia pentru contractul de întreținere a drumurilor din municipiul Satu Mare în următorii 4 ani este cât se poate de crâncenă, având în vedere că sunt în joc nu mai puțin de 32 de milioane de euro, spune primarul municipiului reședință de județ, Kereskenyi Gabor. Firmele care s-au înscris la licitație au fost descalificate, ajungându-se chiar și în instanță. Edilul spune că în aceste condiții primăria nu are șanse prea mari să aibă un contract pentru întreținerea carosabilului.

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 5 iulie, edilul a declarat că firmele înscrise la licitația pentru întreținerea drumurilor au fost descalificate dar s-au depus și contestații, ceea ce scad șansele de a avea un contract pentru întreținerea carosabilului din oraș.

„Procedura s-a finalizat cu un raport privind excluderea tuturor candidaţilor, a fost contestată în instanţă şi în continuare suntem în imposibilitatea de a încheia un contract cu un operator în acest sens. Cele două firme care au rămas în cursă până în ultimul moment, înainte de a fi descalificate, sunt Tehnic Asist Botoşani şi Diferit SRL Cluj. În data de 14 iulie va fi un termen de judecată, dar în paralel, Tehnic Asist a mai depus nişte contestaţii chiar în ziua de ieri (luni, 4 iulie) la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor în legătură cu această licitaţie”, a declarat Kereskenyi.

Primarul mai spune că „eu consider că ele vor contesta până la infinit aceste proceduri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.