Kereskenyi: „Nu sunt şanse reale să prindem finanţare pentru modernizarea stadionului”

stadion

Proiectul de modernizare a stadionului Olimpia nu are șanse să primească bani de la Compania Națională de Investiții (CNI), potrivit celor declarate de primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 5 iulie.

„La Compania Națională de Investiții nu sunt şanse reale să prindem finanţare pentru modernizarea stadionului Olimpia, obiectiv care a fost trâmbiţat acum câteva luni. Am văzut şi eu nişte machete frumoase, dar din păcate acest obiectiv de investiţie nu are şanse să primească finanţare în următorii ani”, a declarat Kereskenyi.

Legat de sala polivalentă despre care s-a discutat destul de mult în ultimii ani, edilul spune că Satu Mare va putea beneficia de sprijin pentru construirea unei săli de 3.000 de locuri, și nu unul de 5.000-7.000 de locuri despre care vorbea vechea conducere a Primăriei.

„Vestea bună este că vom putea, dacă identificăm teren, beneficia de sprijinul CNI pentru construirea unei săli polivalente de 3.000 de locuri. Nu este realistă sală cu 5.000-7.000 de locuri”, a subliniat edilul.

Un Comentariu la "Kereskenyi: „Nu sunt şanse reale să prindem finanţare pentru modernizarea stadionului”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.