Probleme pentru Orange România

Orange

Orange România trebuie să plătească 45.000 de lei către un fost angajat, Radu Teodor Popescu, după ce Tribunalul București a admis o acțiune privind hărțuirea morală la locul de muncă. Decizia nu este definitivă.

Radu Teodor Popescu, fost angajat al Orange, a cerut de la fostul angajator daune după ce a fost hărțuit moral mai multe luni. Judecătorii au decis ca bărbatului să îi fie plătite despăgubiri de 45.000 de lei reprezentând daune morale, dar decizia instanței nu este definitivă.

Avocatul lui Radu Teodor Popescu, Costel Gâlcă, spune că clientul său a fost hărțuit și șicanat 22 de luni de către fostul angajator și că „a fost tras pe linie moartă la locul de muncă”.

Dosarul lui Radu Teodor Popescu a fost înregistrat la Tribunalul București pe 4 ianuarie 2016 și, șase luni mai târziu, instanța a dat o primă soluție.

„Orange România respectă legislația în vigoare și are principii etice solide care stau la baza relației cu angajații companiei. În cazul domnului Radu Popescu, am luat act de hotărârea pronunțată în prima instanță de către Tribunalul Bucuresti. Vom folosi căile de atac prevăzute de lege împotriva acestei hotărâri”, spun reprezentanții Orange România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.