Sătmăreanca Denisa Hudac, locul II la Miss Transilvania 2016

Sătmăreanca Denisa Hudac a câștigat locul II la Miss Transilvania 2016, eveniment ce s-a desfășurat vineri (1 iulie) seara, în Sala Pandora Palace din Oradea. La această competiție, municipiul și județul nostru au fost reprezentați de Mădălina Sabou și Denisa Hudac.

20 de fete frumoase au intrat vineri seara în competiția Miss Transilvania 2016. Concurentele au defilat în fața spectatorilor în costume de baie, ținute de zi și ținute de seară, iar apoi au avut de răspuns întrebărilor, unele incomode, adresate de către prezentatorii show-ului, Adelina Pestrițu și Victor Slav.

Prestația tinerelor a fost analizată de un juriu din care au făcut parte: Vica Blochina, Florentina Opriș, Bogdan Vlădău, Raul Popa, avocatul Cristian Sârbu, dar și alte personalități din Transilvania.

De asemenea, cei prezenți au putut viziona și prezentări de modă semnate Giuliano Sabau Shoes, Damao Cibrao,Alina Sabău sau Hardcore Fashion. Nu au lipsit nici momentele muzicale susținute de Bogdan Vlădău, Tiziana Sinagra (Italia) și Thomas Grazioso (Italia).

Titlul de Miss Transilvania a fost câștigat de Denisa Popa, o tânără de 16 ani din Deva. Locul secund i-a revenit Denisei Hudac din Satu Mare, iar locul III Dianei Maftei din Târgu Mureș.

Sursa foto: Szelenyi Gabriella

miss1

miss2

miss3

miss4

Un Comentariu la "Sătmăreanca Denisa Hudac, locul II la Miss Transilvania 2016"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.