Fii și tu voluntar la Festivalul Medieval „Villa Karul”, Caravana filmelor TIFF și AUGUSTFEST 9 !

festival

Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 19-21 iulie a doua ediție a caravanei filmelor TIFF, 30-31 iulie 2016 cea de-a patra ediție a Festivalului Medieval „Villa Karul” și 1- 7 august 2016 a noua ediție a festivalului AugustFest.

Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente.

Dacă ești o fire comunicativă, vrei să vezi ce înseamnă organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei sa te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție ești candidatul ideal.

Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la biroul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Castelul Károlyi, camera 26, de luni până vineri între orele 09.00-15.00, până la data de 17 iulie 2016 sau poți trimite un email la adresa culturacarei@yahoo.com

Informații suplimentare poți obține la adresa de email: culturacarei@yahoo.com sau la telefon: 0261.861.481. Persoană de contact: Dragoș Georgescu.

Grabește-te, locurile sunt limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.