TSD Satu Mare se dezice de fostul președinte Raul Băbțan

psd

Tinerii din PSD Satu Mare se dezic de acțiunile, declarațiile și pozițiile fostului președinte al TSD, Raul Băbțan, se arată într-un comunicat de presă remis azi, 29 iunie, redacției noastre. Poziția echipei de coordonare a TSD Satu Mare, vine după ce Raul Băbțan a lansat o serie de critici la adresa conducerii Organizației Județene a Partidului Social Democrat.

În continuare vă redăm comunicatul de presă primit pe adresa redacției:

„Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat Satu Mare formulează prezenta poziție cu privire la acțiunile întreprinse de fostul președinte a organizației de tineret.

În primul rând tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan.

Din cauza comportamentului necorespunzător și a abaterilor disciplinare întreprinse de către Băbțan Raul, Biroul Permanent Județean al PSD Satu Mare, în ședința din data de 7 aprilie, a adoptat hotărârea de dizolvare a Biroului Permanent Județean al TSD Satu Mare, în aceeași zi în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean hotărârea a fost adoptată în unanimitate.

Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurată de o echipă de coordonare susținută și votată în unanimitate de către Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.

Este sub demnitatea oricărui membru TSD să jignească în public, să facă afirmații denigratoare atât conducerii județene cât și colegilor de partid.

O astfel de optică și punctele de vedere personale deviante nu reprezintă caracterul și crezul nostru social democrat.

Îl somăm public pe Băbțan Raul, sa nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru, deoarece acesta nu mai are nici o funcție de conducere în partid.

TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog și unitate, a susținut inițiativele politice atât la nivel de municipiu cât și județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare și niciodată în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.

În concluzie singura sursă oficială prin care sunt transmise mesaje și puncte de vedere a TSD Satu Mare, este biroul de presă al organizației.

Biroul de presă al TSD Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.