Martora accidentului lui Dan Condrea: „De la primele audieri, nu m-a mai căutat nimeni”

accident2

Martora accidentului lui Dan Condrea, sătmăreanca Gabriela Pelin, spune că de la momentul tragediei nu a fost contactată de rudele fostului patronului Hexi Pharma, iar de la prima sa audiere nu a mai fost contactată de poliţie sau parchet.

Femeia spune că reprezentanţii STS i-au pus la dispoziţie înregistrările apelului la 112 abia luni (27 iunie) dimineaţă, iniţial refuzând-o.

„Da, mi-au pus la dispoziţie, ieri dimineaţă, mi-au trimis CD-ul prin poştă. Sunt patru foldere, 11 minute în total. Prima dată când am solicitat am fost refuzată, pe motiv că au dat înregistrarea la parchet. Duminică a fost accidentul, eu am cerut marţi. După o săptămână mi-a venit comunicare prin poştă că nu mi-o pot pune la dispoziţie, că este la parchet. Am făcut iar solicitare, după ce a apărut şi la televizor, acum mi-au dat-o”, a mai spus Gabriela Pelin.

Reacţia celor de la STS a venit după ce, în cadrul unei intervenții televizate Gabriela Pelin, a declarat că a primit doar un fragment din discuţia cu „112”, din totalul de 11 minute, aceasta fiind informată prin poştă că va primi în viitor şi restul înregistrării.

Înregistrarea audio poate fi ascultată dând click pe următorul link:

http://www.mediafax.ro/social/audio-inregistrarea-primului-apel-la-112-in-cazul-mortii-lui-dan-condrea-patronul-hexi-pharma-15509689/audio/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.