Școala „Ion Creangă”, modernizată la standarde europene

proiect1

proiect2

Școala cu clasele I-VIII „Ion Creangă” din Satu Mare a fost modernizată și dotată cu echipamente de ultimă generație. Valoarea totală a proiectului a fost de 2.454.755,39 lei. Conferința finală de implemntare a acestui proiect a avut loc azi, 28 iunie, în Sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare.

Dintre oficialități, la eveniment au participat cei doi viceprimari, Doina Feher și Adrian Albu.

În cadrul acestui proiect au fost înlocuite ferestrele din lemn cu tâmplărie PVC, pereții au fost izolați termic, au fost schimbate ușile de intrare în clădire, corpurile de încălzire au fost la rândul lor înlocuite, iar sistemul de iluminat din interiorul clădirii, modernizat.

Totodată, în cadrul proiectului a fost echipat un cabinet mulimedia cu: calculatoare (30), server (1); monitoare (31), switch (23); laptop (2); o multifuncțională laser; pachet de prezentare interactiv; aplicație software pentru limbi străine; sistem de evaluare electronic; mese pentru calculatoare (30) și scaune ergonomice (30).

De asemenea, au mai fost achiziționate; microscop binocular (1); cameră digitală pentru microscop (1); stație meteo portabilă (1); trusă pentru laboratorul de fizică (1); trusă pentru fiziologia plantelor (1); glob geografic 3D (3); schelet uman (1); set de roci și minerale (5 seturi); planșe pentru cabinetul de Geografie (2); planșe murale pentru laboratorul de chimie (8); alimentatoare, ampermetre, voltmetre (5); colecție de softuri pentru învățământul primar și gimnazial.

Valoarea totală a dotărilor se ridică la suma de 148.313,91 lei+TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.