Copiii, așteptați la „BiblioVacanța 2016”

Începând cu 5 iulie și până la sfârșitul lunii august, Biblioteca județeană organizează mai multe activități destinate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Activitățile propuse de bibliotecarii sătmăreni sunt reunite sub genericul „BiblioVacanța 2016” și cuprind ateliere de arte plastice, ateliere de creație prin tehnica origami sau quilling, vizionări de filme de animație pentru copii și ecranizări ale unor opere literare studiate în școală.

Fiecare activitate din cadrul acestui proiect se va derula astfel: zilele de marți, de la ora 10.00, în Sala multimedia, vor fi dedicate atelierelor de arte plastice; în zilele de miercuri, de la aceeași oră, în aceeași locație, se vor desfășura atelierele de origami și quilling, iar joia, de la ora 10.00, copiii vor viziona filme de animație și de la ora 12.00, adolescenții vor viziona ecranizări ale unor opere literare studiate în școală.

În zilele de joi (14, 21 și 28 iulie) programul va fi completat cu lecții și tehnici despre acordarea primului ajutor, grație implicării voluntarilor care activează în cadrul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, filiala Satu Mare.

Înscrierile se pot face la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, strada Decebal, nr. 2, la Secția de împrumut pentru copii, sau la secretariatul instituției, telefon 0261-711199, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00.

bibliovacanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.